Tirsdag, 7. februar 2017 — af Karina Didriksen

BADEHOTELLET: Amanda jubler over seer-opbakningen

Foto: TV 2/ Mike Kollöffel
Amalie Dollerup, der spiller Amanda i ”Badehotellet”, er glad for, at omkring halvanden million danskere følger med i TV 2-serien.

Fjerde sæson af TV 2-serien ”Badehotellet” er kommet godt fra start, og Amanda, alias skuespilleren Amalie Dollerup, jubler over de høje seertal.

Vil du læse det allerførste nummer af BILLED-BLADET fra 1938? Se her hvordan!

Ved premieren mandag den 23. januar fulgte 1,5 millioner danskere med foran skærmen, og i sidste uge lød seertallet på lidt over 1,4 millioner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er helt fantastisk, og især når det er på en fjerde sæson. Det er det, der er så vildt – at publikum og fans stadig er der, lød det fra en glad Amalie Dollerup, da BILLED-BLADET mødte hende til et Tommy Hilfiger-event under modeugen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Amalie Dollerup håber på femte sæson

Amalie Dollerup nyder at spille grossererdatteren Amanda, og hun håber, at både hun og de andre skuespillere kan vende tilbage til rollerne.

- Vi kan kun være super glade og råbe hurra over seertallene, for det gør jo, at vi måske får lov til at fortsætte med en femte sæson. Og når der er opbakning, får man også lyst til at lave noget mere, fortalte den 30-årige skuespiller med et smil.

Tredje sæson af DR1-serien ”Arvingerne” har til sammenligning haft omkring én million seere i de forgangne uger.

LÆS MERE: BADEHOTELLET: Ham skal Fie vælge

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden