28. jan. 2019
Af Lisbeth Grube

BADEHOTELLET: Anette Støvelbæk - sådan er det at spille sammen med min søn

Lue og Anette Støvelbæk
Lue og Anette Støvelbæk.
Fotomontage: Mike Kollöffel/TV 2
Anette Støvelbæk spiller for første gang sammen med sønnen Lue, der har rollen som Leslie i ”Badehotellet” og er færdiguddannet skuespiller til sommer.

En nydelig ung herre er tjekket ind på ”Badehotellet”, nemlig fru Frighs søn, Leslie, som spilles af 23-årige Lue Støvelbæk.

Som navnet antyder, er han søn af Anette Støvelbæk, og dermed er det virkelighedens mor og søn, der står over for hinanden foran kameraet. For første gang.

- Det var virkelig dejligt at spille sammen med Lue, siger Anette Støvelbæk til BILLED-BLADET.

Hun anede ikke, at hendes søn var til casting på TV 2-serien, før han var langt henne i forløbet, og de to blev enige om, at de godt kunne være professionelle på TV-settet, hvis han fik rollen.

- Og det har været helt ukompliceret. Når vi står over for hinanden og spiller, er det skuespiller til skuespiller, og jeg glemmer, at Lue er min søn. Dér møder jeg Leslie, og han møder Alice. Når jeg så går ud fra scenen, kan jeg blive helt glad, men ikke, når vi spiller, siger Anette.

Lue er sin egen

Lue er færdiguddannet skuespiller til sommer og er i samme fag som sin mor, sin far, Lars Mikkelsen, og farbroren Mads Mikkelsen, men Anette glæder sig over, at Lue er helt sin egen.

- Da jeg så Lue spille skuespil første gang, tænkte jeg: ”Hvor er det befriende. Han er ikke Lars, han er ikke mig, han er ikke onkel Mads. Han er sig selv," siger Anette Støvelbæk.

Læs det store interview med Lue og Anette Støvelbæk i BILLED-BLADET nr. 5, der er på gaden torsdag.

Læs mere om: