11. jan. 2016
Af Casper Nielsen

Badehotellet: Aurland i baby-drama

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/pix_19.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Hr. Aurland fik sig en rystende nyhed, da han i aftenens afsnit af Badehotellet hørte, at der er Hr. Weyses baby, som hans kone har født. – Men det er jo slet ikke sikkert, at barnet er hr. Weyses. For vi rykkede jo sengene sammen i sidste sæson, siger skuespilleren Peter Hesse Overgaard om babydramaet.

Der er lagt op til babydrama på Badehotellet.

Peter Hesse Overgaards hr. Aurland fik sig i al fald noget af en nyhed, da han i aftenens episode af TV 2's populære seermagnet hørte, at den lille dreng, som hans kone fru Helene (Cecilie Stenspil, red.) har født, i virkeligheden er skuespilleren Hr. Weyses barn.

Måske.

Badehotellet brugte tre babyer

For Peter Hesse Overgaard, 61, er lidt kryptisk omkring det, da BILLED BLADET spørger til barnet:

- Det er jo ikke sikkert, at det ER hr. Weyse, der er faderen. Man så jo hvordan vi rykkede sengene sammen i sidste sæson, siger han og holder en dør åben for, at det kunne være kontorchefens egen fortjeneste, at Cecilie Stenspils karakter i serien går rundt med den lille dreng Severin Charles på armen.

- Vi brugte tre forskellige babyer under optagelserne. En var af gummi. Ham brugte vi, når vi skulle spille en scene igennem. Ellers havde vi to forskellige babyer i kulissen, og den der artede sig bedst, og var tilpas fyldt op med modermælk, når vi skulle optage, brugte vi så. Det gik meget smertefrit, fortæller han.

Holder af hr. Aurland

Peter Hesse Overgaard nyder at spille den piberygende kontorchef.

- Jeg holder meget af Hjalmer Aurland. Han er den mest vidende af alle gæsterne på hotellet, og deres forbindelsesled ud til omverdenen, fordi han jo lytter til sin radio. Der sker jo nogle store forandringer i 1930, hvor nazisterne vinder frem i Tyskland, som han skal følge med i.

Peter Hesse Overgaard blev født den 19. maj 1954, og har naturligvis ikke selv oplevet den nazistiske fremmarch og 2. verdenskrig, som tiden i Badehotellet styrer frem imod.

- Men min mormor har fortalt om den. Hun havde et hotel i Randers, hvor tyskerne kom og ville bruge det som lazaret til deres sårede soldater i Norge. Og min far har også været med til at røre sukker i cementen for at destablisere de tyske bunkere, fortæller Hesse Overgaard.

Læs mere om: