Mandag, 10. februar 2020 — af af Laura Dalgård

BADEHOTELLET: Derfor er Bertha og Jan forelskede

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Direktørdatteren Bertha og arbejderdrengen Jan er vilde med hinanden. Og parret er ligeglade med, hvad omverdenen mener om deres forhold.

Fru Frighs rebelske datter har gjort sit indtog på "Badehotellet".

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

– Bertha er en enormt viljestærk kvinde. Hun er temperamentsfuld på den gode måde, og på trods af sin alder og sit køn tør hun godt råbe op. Og hun deler ikke den samme holdning om klasse og køn, som andre i familien gør, siger 26-årige Lucia Vinde Dirchsen, der spiller Bertha i ”Badehotellet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jan er spændende

Og det er der en vis arbejderdreng, der rigtig godt kan lide. For Aske Bangs karakter, Jan Larsen, er cyklet 500 kilometer for at komme til Nordjylland for at se direktørens datter. Og interessen er gengældt.

– Jeg tror, Bertha synes, Jan er en rigtig mand. Han kan tage fat, og han er lidt charmerende, smiler 31-årige Aske Bang, der spiller Jan.

Glade for hinanden

– Jeg synes, Jan er fed og spændende. Han er lidt det sorte får. Han er ikke en overklassefyr. Han er en arbejderdreng og kommunist, uddyber Aske bang til BILLED-BLADET.

Foran kameraet er det ikke svært at tro på kærligheden mellem det unge par, og også uden for optagelserne kom de to unge stjerner godt ud af det med hinanden.

– Vi kendte ikke hinanden i forvejen, men blev gode venner under optagelserne. Hun var skidesød, så det var ikke svært at spille forelsket i hende, smiler Aske Bang om Lucia Vinde Dirchsen.

En lille familie

Det unge umage par Bertha og Jan opholder sig mest ude i klitterne for sig selv, men i virkeligheden blev skuespillerne Lucia Vinde Dirchsen og Aske Bang lynhurtigt en del af holdet på ”Badehotellet”.

– Det er som en slags familie. Da vi filmede i Nordjylland, sad vi om aftenen og hyggede os og fik et glas vin, og skuespillerne fortalte røverhistorier. Der var lidt den familieagtige følelse, fortæller Aske Bang.

Aske Bang og Lucia Vinde Dirchsen spiller Jan og Bertha i "Badehotellet"
Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden