28. nov. 2021
Af Karina Didriksen

Badehotellet: Derfor er optagelserne til sæson 9 udskudt

Merete Mærkedahl som Otilia.
Merete Mærkedahl som Otilia.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Frøken Otilia alias skuespilleren Merete Mærkedahl fortæller, at optagelserne til den nye sæson af ”Badehotellet” slutter senere end planlagt.

Optagelserne til sæson 9 af ”Badehotellet” startede tilbage i august, og det var meningen, at optagelserne skulle slutte midt i november, som de plejer.

Sådan gik det dog ikke i år. Optagelserne er nemlig stadig i gang. Det fortæller Merete Mærkedahl, som spiller skolefrøkenen Otilia.

- Vi er først færdige med at optage ”Badehotellet” omkring den 10. december, og det plejer ikke at slutte så sent på året, fortæller Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Optagelserne er blevet udskudt på grund af corona og sygdom.

Sker spændende ting

Merete Mærkedahl venter på at få manuskriptet til sæsonens sidste afsnit, og seerne kan glæde sig til at se resultatet på TV 2 i det nye år.

- Den springer jo i tiden, og jeg er stadig med. Der er sket nogle ting, og det er jo rigtig spændende, hvad det er, lyder det med et glimt i øjet.

Merete Mærkedahl må naturligvis heller ikke afsløre, om ”Badehotellet” slutter efter sæson 9.

- Man kan jo ikke vide, om der kommer mere ”Badehotellet”, men det kan jeg da kun håbe, for jeg synes stadigvæk, at det er sjovt at lave.

I BILLED-BLADET nr. 47, der var på gaden torsdag d. 25. november, kan du læse et stort og åbenhjertigt interview med Merete Mærkedahl om et år med op- og nedture.

Læs mere om: