BADEHOTELLET: Derfor giftede Nana sig med soldaten

Laura Kjær

Laura Kjær

Foto: Mike Kollöffel
Sidste sommer var de stormende forelskede, men kærligheden mellem Nana og Leslie er ikke så ligetil. Hun skulle nemlig giftes.

Efter at have tilbragt næsten hele sommeren på fabrikken, ankom Leslie endelig til ”Badehotellet” mandag aften.

Her havde han gensyn med både sin mor og tvillingesøster, og selvfølgelig også stuepigen Nana, som han var meget forelsket i sidste sommer. 

Nana holder sine løfter

Kærligheden varede dog ikke ved mellem det unge par, og det var der en helt særligt grundt til. Nana var nemlig forlovet med barndomsvennen Anders, og selvom kærligheden mellem de to måske ikke var den største, holdt hun hvad hun lovede. 

- Nana har jo givet et løfte til sin forlovede. I min optik er hun en ordentlig pige, og når hun har sagt ja til noget, så holder hun det også. Leslie skulle også tilbage til København, så de to var ikke det oplagte valg, fortæller Laura Kjær om Nanas beslutning.

Nana og Anders blev gift i efteråret 1939, men han døde efter tyskernes besættelse den 9. april.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Leslie er blevet forlovet

Og selvom Leslie nu er kommet til badehotellet, er kærligheden mellem ham og Nana stadig svær. For siden sidste sommer er han blevet forlovet.

Det bliver spændende at se, om de gamle følelser får lov til at blomstre videre mellem Nana og Leslie på "Badehotellet". 

Se eller gense de skønne billeder fra "Badehotellet" gennem tiden i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden