Onsdag, 6. januar 2021 - af Karina Didriksen

Badehotellet: Derfor kommer der kun 5 afsnit

Stuepigerne Ane, Otilia og Edith i sæson otte af "Badehotellet".
Stuepigerne Ane, Otilia og Edith i sæson otte af "Badehotellet". 
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Den nye sæson af ”Badehotellet” har premiere i februar, men desværre bliver der i år sendt et afsnit mindre end normalt.

Der er kun få uger til, at dørene på ”Badehotellet” åbner igen, men denne gang må seriens fans desværre nøjes med fem afsnit.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hver sæson plejer at være på seks afsnit, men den ottende sæson bliver kortere end normalt. Og det er der en god grund til.

- Det skyldes ganske enkelt, at de kun har kunnet nå at producere fem afsnit i år på grund af corona. Men vi tør godt love, at det er fem stærke afsnit, forklarer TV 2 til BILLED-BLADET.

Det var ikke sjovt

En af de elskede karakterer, som vender tilbage i ”Badehotellet”, er Otilia, som spilles af ”Vild med dans”-vinderen Merete Mærkedahl. Også hun er ærgerlig over, at sæsonen blev så kort.

- Det er heller ikke så sjovt, men det er fordi, vi var nødt til at rykke og udskyde nogle optagelser på grund af corona, siger Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Nu må vi se, om der kommer en sæson mere. Det håber vi da på, for så kan det være, at der igen kommer seks afsnit. Men jeg kan i hvert fald sige, at det bliver en fantastisk sæson. Selv om der jo også er lidt mørke skyer over Badehotellet med krigen, der raser.

Sæson otte af ”Badehotellet” foregår i 1941 og har premiere på TV 2 og TV 2 Play mandag den 1. februar kl. 20.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden