17. feb. 2020
Af Karina Didriksen

BADEHOTELLET: Fie og Morten lever videre

Fie og Morten i "Badehotellet".
Fie og Morten i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Selv om Fie ikke længere er med i ”Badehotellet”, så får skuespilleren Morten Hemmingsen ofte spørgsmål fra fans, der savner karakteren.

Mens Fie er blevet i England med sønnen Peter, er hendes ægtemand Morten rejst til Danmark og har lagt vejen forbi hotellet i syvende sæson af ”Badehotellet".

- Der er tit flere ting, der hiver i ham fra alle kanter. Han kan ikke bare blive hjemme hos familien, for han har store aktier i Molly og hotellet, forklarer Morten Hemmingsen, der spiller Morten i TV 2-serien.

Han er glad for, at han har fået en rolle i den nye sæson, selv om hans kollega Rosalinde Mynster valgte at forlade ”Badehotellet” i 2018 - dermed forsvandt også hendes karakter Fie.

Mange søde kommentarer

39-årige Morten Hemmingsen bliver ofte genkendt på gaden, og han får mange søde kommentarer fra folk, han møder.

- Det er fedt at mærke publikums modtagelse, og mange spørger til, hvor Fie er. Så Fie og Morten lever stadigvæk, selv om hun er langt væk, lyder det med et smil fra Morten Hemmingsen, som tilføjer:

- Folk håber, at der stadig kan ske noget der, så det er der mange, der spørger til. Og man ved jo aldrig, hvad der kommer til at ske.

Læs mere om: