BADEHOTELLET: Her har du (måske) set Jan Larsen før

Aske Bang som Jan Larsen i "Badehotellet".

Aske Bang som Jan Larsen i "Badehotellet".

Foto: Mike Kollöffel
31-årige Aske Bang er aktuel som arbejderdrengen Jan Larsen i "Badehotellet", og den unge skuespiller har allerede mange ting på CV'et - blandt andet en Oscar-nominering.

Mandag aften dukkede endnu en ny person op på ”Badehotellet”, og han havde cyklet intet mindre end 500 kilometer for at nå frem.

Arbejderdrengen Jan Larsen er nemlig meget forelsket i fru Frighs datter, Bertha.

Skøn oplevelse at være med i Badehotellet

Det er 31-årige Aske Bang, der spiller den unge og forelskede kommunist, og han har været rigtig glad for at være en del af ”Badehotellet”.

- Det har været virkelig sjovt. En skøn oplevelse. Det er en serie, der har kørt i mange år og bliver set af mange. Det var med lidt sommerfugle i maven, jeg kom ind her, fordi jeg tænkte, alle ender hinanden. Men folk har været så søde og gode til at byde mig velkommen. Netop fordi de har arbejdet sammen så længe, tror jeg, de synes, det er sjovt, der kommer nye gæster på badehotellet”, fortæller han.

Foto: Jesper Sunesen
Aske Bang med Lucia Vinde Dirchsen, der spiller Bertha i "Badehotellet". 

Aske Bangs Oscar-nominering

Aske Bang har mange års erfaring fra branchen – både som skuespiller og instruktør.

På tv har man blandt andet kunne se ham i serierne ”Album”, ”Doggystyle” og ”Perfekte Steder”, men også bag ved kameraet har Aske Bang haft stor succes.

Hans kortfilm ”Silent Nights” var i 2016 nomineret til en Oscar.

Samarbejder med sin far

For tiden har Aske Bang gang i flere projekter. Han har instrueret sin første spillefilm, ”Welcome to the moon”, som han også selv spiller med i. Den får premiere til næste vinter.

Derudover er han også blevet færdig med sin første tv-serie, som han har lavet i samarbejde med sin ven og kollega Allan Hyde, som man kan se på Xee til sommer.   

Aske Bang har også kastet sig over et projekt sammen med sin far. De er nemlig ved at lave manuskriptet til en ny ungdomsfilm. Aske Bang er søn af manuskriptforfatter Ib Kastrup, der blandt andet har skrevet filmen ”Hvidsten Gruppen”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden