17. jan. 2021
Af Karina Didriksen

Badehotellet jubler over TV-GULD: Det giver os energi til at fortsætte

"Badehotellet"s producer Michael Bille Frandsen.
"Badehotellet"s producer Michael Bille Frandsen.
Foto: Hanne Juul
”Badehotellet”s producer, Michael Bille Frandsen, er taknemmelig for, at TV 2-serien igen har vundet en pris ved BILLED-BLADETs TV-GULD.

Produceren på ”Badehotellet”, Michael Bille Frandsen, kunne søndag sætte endnu en statuette ind til samlingen i glasskabet i Risby Studierne i Albertslund.

”Badehotellet” har for syvende år i træk vundet en pris ved BILLED-BLADETs TV-GULD, denne gang i kategorien ”Årets fiktionsserie”.

- Jeg er så lykkelig for, at vi har vundet prisen! Det betyder uendeligt meget for os, og vi er virkelig glade for alle de positive tilkendegivelser, der altid kommer fra vores seere og BILLED-BLADETs læsere. Så jeg vil gerne sige tusind tak til alle, som har stemt, siger en glad Michael Bille Frandsen.

Han fik taget vinderbilleder inde i dagligstuen på selve Andersens Badehotel - ved siden af det flygel, som hr. Weyse spiller på i serien.

https://imgix.billedbladet.dk/209106_1.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Dejligt med anerkendelse

Michael Bille Frandsen modtog statuetten på vegne af hele ”Badehotellet”-holdet, og han lægger ikke skjul på, hvor vigtig prisen er.

- Vi har været i gang i så mange år, så derfor er det dejligt, at vi stadig får den anerkendelse fra seerne. Det giver energi til at tage en tur mere hver gang, understreger han og tilføjer med et smil:

- Jeg startede på ”Badehotellet” i sommeren 2012 og har lavet det lige siden. Så det klap på skulderen, vi nogle gange får, gør, at man kæmper videre.

Mandag den 1. februar kan danskerne glæde sig til at se premieren på ottende sæson af "Badehotellet" på TV 2.

Læs om "Badehotellet" og alle de andre TV-GULD-vindere i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 21. januar.

Læs mere om: