12. mar. 2018
Af Lisbeth Grube

Badehotellet: Kærligheden slår gnister mellem Weyse og Helene

Cecilie Stenspil, Jens Jacob Tychsen
Cecilie Stenspil, Jens Jacob Tychsen
Foto: TV 2
- Helene kan ikke benægte sine følelser for Weyse, siger skuespilleren Cecilie Stenspil om sin karakter, som nu forlader hr. Aurland.

- Den her gang er det alvorligt.

Med de ord forlader en bedrøvet, men hudløs ærlig Helene Aurland sin ægtemand hr. Aurland i mandagens afsnit af ”Badehotellet”.

Hr. Weyse har erklæret sin kærlighed til Helene - og nu må hun følge sit hjerte og overgive sig til manden, der også er far til hendes to børn.

- Helene er en begavet, men kærlighedsnaiv sjæl, og hun kan ikke benægte sine følelser for Weyse, siger skuespilleren Cecilie Stenspil, der spiller fru Aurland.

- Mange vil nok spørge, hvordan hun kan føle sådan for Weyse, men jeg tror, hun er den eneste, der kan trænge ind bag hans facade og se det elskelige væsen, han også er, siger Cecilie Stenspil.

Helene accepterer Weyse

Jens Jacob Tychsen, som spiller Weyse, er enig.

- Helene er måske den eneste, der forstår Weyse og accepterer ham for den, han er - og det gør ham mere og mere forvirret. Han er vant til at støde folk fra sig, fordi han er for meget, men Helene bliver ved med at sige, at hun godt kan li’ ham. Nu får vi en afklaring på, hvordan det går de to, siger Jens Jacob Tychsen til BILLED-BLADET.

Sæsonafslutningen på ”Badehotellet” vises 19. marts på TV 2.

Læs mere om: