Onsdag, 12. juni 2019 - af Casper Nielsen

BADEHOTELLET: Så er optagelserne i gang

Foto: Michael Bille/ TV 2
Optagelserne af syvende sæson til TV 2's "Badehotellet" er i gang. Therese Madsen og Grosserer Madsen – Anne Louise Hassing og Lars Ranthe - klappede optagelserne op i formiddag. Ranthe får ekstra travlt, da han også filmer med Thomas Vinterberg.

"Badehotellet" filmer igen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Sæson nummer syv skal i kassen denne sommer og i det tidlige efterår.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stort puslespil

Men det bliver noget af et puslespil at få alle skuespillerne samlet til syvende sæson, hvor serien nu træder ind i et skelsættende kapitel i Danmarkshistorien: Sommeren 1940 – det første besættelsesår.

Ikke desto mindre var der glade smil og højt humør i kulisserne i Risby, da Lars Ranthe og Anne Louise Hassing startede op.

Travl Madsen

Lars Ranthe – der igen spiller grosserer Georg Madsen – får dog ekstra travl i denne sommer, hvor han også skal filme Thomas Vinterbergs nye film ”Druk” sammen med bl.a. Mads Mikkelsen og Thomas Bo Larsen.

Også Anette Støvelbæk har gang i flere projekter, forsdi "Fru Frigh" også medvirker i Kerteminde revyen.

Stor gensynsglæde

Alligevel var der masser af gensynsglæde i studierne.

- Det er dejligt at være i gang igen. Vi havde læseprøve i går, og alle skuespillerne er i topform, sagde Michael Bille Frandsen til TV 2

- Danskerne nægter at lade sig slå ud af tyskernes tilstedeværelse. Det gælder også badehotellets gæster. Ganske vist er det blevet forbudt at køre i egen bil, men de trodser besværet og kommer alle som en frem til det lille hotel fast besluttet på at vende de triste tider ryggen, supplerer forfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe også til TV2.DK.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden