8. dec. 2015
Af Casper Nielsen

Badehotellet samlet til snigpremiere

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_hjp9814.jpg
Foto: Hanne Juul
Bodil Jørgensen, Rosalinde Mynster, Ena Spottag, Jens Jacob Tychsen og resten af holdet fra ”Badehotellet” var samlet til snigpremiere i Brede Spisehus i Lyngby, der spiller rollen som en nordjysk restaurant i den ny sæson på TV 2, der sendes den 28. december.

Bodil Jørgensen fik klapsalver, debutanten Andrea Øst Birkkjær tog grinene hjem og så var der ellers helt stille i salen, da en voldsom scene udspillede sig på et værelse på Andersens hotel.

Første afsnit i TV2s populære series tredje sæson blev vist for en inviteret del af pressen og skuespillerne i dag i Brede Spisehus, og det blev modtaget med stor forventning, spænding og forløsning.

Enas hår

Og et par ekstra omfavnelser til Ena Spotttag - med farverigt hår - fra mange af medspillerne på holdet blev det da også til, efter hendes "Vild med dans"- sejr.

- Det er altid spændende at se, fordi vi skuespillere jo heller ikke ved, hvad der kommer med, sagde Jens Jacob Tychsen - "Badehotellets" charmante Hr. Weyse - efter forevisningen.

- Vi laver altid tre takes af scenen, og giver os god tid til at lege med materialet. Nogle gange kan man blive ked af, hvordan det er klippet, fordi man havde en god fornemmelse mens man lavede det, og andre gange kan man sige: Tænk, de tog det med. Men det drejer sig jo om at skabe et godt flow, sagde Jens Jacob Tychsen, der også tog mange grin hjem i salen.

Unge Kitty

Som den selvoptagede skuespiller Hr. Weyse har Jens Jacob fået en ny skuespillerelev at tage sig af i form af den debuterende Andrea Øst Birkkjærs 18 år unge Kitty Hansen.


Læs mere om: