1. mar. 2015
Af af Lisbeth Grube

Badehotellet: Sønnen Poul håber på en ny sæson af succes-serien

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/badehotellet_27.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Skuespilleren Martin Greis, der spiller sønnen Poul i ”Badehotellet”, er klar til at fortsætte med sol og sommer ved Vesterhavet.

– Mange af mine scener er med Bodil Jørgensen og Rosalinde Mynster, og det er en fornøjelse at arbejde med dem. De er fantastisk dygtige, og vi svinger rigtig godt sammen alle tre, siger den 34-årige skuespiller.

Pudsigt nok har netop Rosalindes skuespillerfar, Søren Spanning, givet Greis et råd med på vejen, han altid vender tilbage til som skuespiller.

– Da jeg fik mit diplom i 2004, sagde han alfaderligt til mig midt i min champagnebrandert, at det gjaldt om at have noget på hylderne. Det bed sig fast. At man i skuespillerfaget kommer langt ved at være alsidig, siger Martin.

Læs mere om "Badehotellet" - klik her

Som uddannet skuespiller var han i fem år tilknyttet Aarhus Teater, mens han på TV fik sit gennembrud som Idas søn i ”Krøniken”. I dag er han freelancer og har de seneste år bl.a. rejst rundt i Europa med Nikolaj Cederholms succesrige Beatles-teaterkoncert ”Come Together”. Alene i år er han aktuel i tre film, ”Steppeulven”, ”9. april” og ”Tordenskiold”.

På hjemmefronten nyder han familielivet med hustruen Katrine, der også er skuespiller, samt børnene Emma-Mai, 5, og Esther Liv på to år.

– Jeg har altid været meget ambitiøs, men der skete noget meget positivt, da jeg fik børn. Fokus ændrede sig helt naturligt. Arbejdet er ikke længere det allervigtigste. Det er ikke selve livet. Det er mine børn. Hvis mine piger er glade – ja, så er jeg også glad, understreger Martin, som elsker at lege med døtrene og laver mange tegnefilm med dem – tilsat sjove stemmer.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp6358_2.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: