19. aug. 2020
Af Christinna Braun

Badehotellet-stjerne med i Vild med dans

Nana, Edith, Ane, Otilia, Philip Dupont og Fru Fjeldsø i den 7. sæson af ”Badehotellet”. 
Nana, Edith, Ane, Otilia, Philip Dupont og Fru Fjeldsø i den 7. sæson af ”Badehotellet”.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
BILLED-BLADET kan afsløre, at "Badehotellet"-stjernen Merete Mærkedahl har sagt ja til ”Vild med dans”.

Om halvanden måned starter den helt store danse- og glimmerfest, når ”Vild med dans” ruller over skærmen på TV 2. Denne gang har en af stjernerne fra TV 2s successerie ”Badehotellet” takket ja til at prøve kræfter på de bonede gulve. Ingen ringere end stuepigen Otilia – alias Merete Mærkedahl – skal nu være en af Danmarks modigste dansere.

- Jeg har altid ønsket at gå til dans, og da jeg var lille, ville jeg så gerne gå til standarddans i Thisted, som er den største by, tæt på hvor jeg er fra, men jeg kunne aldrig skaffe en partner... Så jeg GLÆDER mig helt vildt meget til endelig at kunne danse, fortæller Merete Mærkedahl til BILLED-BLADET.

Fået råd fra kollegaer

38-årige Merete Mærkedahl har allerede forhørt sig lidt om dansekonkurrencen hos nogle af vennerne fra Badehotellet, som også har deltaget i ”Vild med dans”. Ena Spottag og Simon Stenspil vandt begge konkurrencen, da de var med i henholdsvis sæson 12 og 15, mens Neel Rønholt kom på en fjerdeplads sidste år.

- Ja, og så har min kusine, Sara-Maria Franck Mærkedahl, jo også været med – og vundet (med Silas Holst, red.) – så det giver da lidt præstationsnerver, griner Merete.

Langsomt bliver det afsløret, hvem der bliver det nye hold af "Danmarks modigste dansere", men allerede nu er de professionelle dansere på plads, og du kan se dem alle i artiklen herunder.

Læs hele interviewet med Merete Mærkedahl i BILLED-BLADET nr. 34, der er på gaden 20. august.

Merete Mærkedahl
Merete Mærkedahl
Foto: Lars Horn

Læs mere om: