8. aug. 2016
Af Majken Munk

Badehotellet-stjerne støtter kampen mod brystkræft

Amalie Dollerup
Amalie Dollerup
Foto: AOP
Amalie Dollerup, senest kendt som overklassepigen Amanda i TV 2’s store seriehit ”Badehotellet”, deltager i Kræftens Bekæmpelses nye ”Støt Brysterne”-kampagne.
Amalie Dollerup har sammen med en række andre kendiskvinder lagt et billede på Instagram under #sætprispåbrysterne for at vise sin støtte til brysterne. Selv er hun meget stolt og glad over at kunne være med til at støtte et godt formål, og har lagt mange tanker i sit billede. - Jeg har valgt Gerbera, fordi de er mine yndlingsblomster, men også fordi blomster kan se forskellige ud, men de er på deres egen måde altid smukke. Præcis ligesom bryster, siger hun til BILLED-BLADET.
https://imgix.billedbladet.dk/13636193_296618104026553_999250126_n.jpg
Foto: Fra Instagram
Vi har fået lov til at bruge det fine billede af Amalie Dollerup fra Instagram. Skuespillerinden håber på, at hendes billede og kampagnen får alle kvinder til at sætte pris på deres bryster uanset, hvordan de ser ud.

Den nye ”Støt Brysterne”-kampagne

Kræftens Bekæmpelses nye kampagne i kampen mod brystkræft er startet på de sociale medier, hvor en masse kendisser stiller op til foto med en hvilken som helst genstand foran deres bryster. Disse billeder er en optakt til den officielle kampagne, som lanceres om få dage. Amalie Dollerup kan nu tilføjes til en lang liste af store danske kendisnavne, hvor ”Vild Med Dans”-danseren Claudia Rex, Tina Lund og Charlotte Bircow, også er inkluderet. SE BILLEDET: Amalie Dollerup fra barnestjerne til "Badehotellet"

Læs mere om: