15. jun. 2019
Af Lisbeth Grube

BADEHOTELLET: Ulla Vejby fejrer fødselsdag midt i nye optagelser

Ulla Vejby som Edith i "Badehotellet".
Ulla Vejby som Edith i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Ulla Vejby, som spiller stuepigen Edith i ”Badehotellet”, fylder 35 år lørdag den 15. juni og nyder at være i gang med optagelserne til en ny sæson af TV 2-serien.

For syvende sæson er Ulla Vejby trukket i stuepige-uniformen som livlige Edith i ”Badehotellet”.

Og med egne ord føler skuespilleren sig som en heldig kanut over at tage på arbejde i de berømte Risby-studier i Albertslund.

- Jeg har haft første optagedag fredag, og som altid er det skønt at være tilbage hos vores lille Badehotellet-familie, fortæller Ulla Vejby til BILLED-BLADET.

I tirsdags mødtes hele holdet for første gang til læseprøve, og spillerne har foreløbig fået manuskripter til de første to afsnit.

Fødselsdag med familien

Ulla Vejby har som regel været på ”Badehotellet”-optagelser på sin fødselsdag den 15. juni og er blevet fejret med sang og kage af sine kolleger - men sådan er det ikke i år, hvor fødselsdagen falder på en lørdag.

- Jeg skal fejre dagen med min lille familie. Pandekager til morgenmad og så måske en tur i Zoologisk have eller på Den blå planet. Og så tror jeg, min mand og jeg skal sidde i haven om aftenen og drikke cocktails og sludre, fortæller Ulla, der er gift med Michael Lysgaard, som hun har døtrene Marie, 5, og Ida, 1, med.

Læs mere om: