BADEHOTELLET: Ulla Vejby fejrer fødselsdag midt i nye optagelser

Ulla Vejby som Edith i "Badehotellet".

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Ulla Vejby, som spiller stuepigen Edith i ”Badehotellet”, fylder 35 år lørdag den 15. juni og nyder at være i gang med optagelserne til en ny sæson af TV 2-serien.

Lørdag, 15. juni 2019 - af Lisbeth Grube

For syvende sæson er Ulla Vejby trukket i stuepige-uniformen som livlige Edith i ”Badehotellet”.

Og med egne ord føler skuespilleren sig som en heldig kanut over at tage på arbejde i de berømte Risby-studier i Albertslund.

 

- Jeg har haft første optagedag fredag, og som altid er det skønt at være tilbage hos vores lille Badehotellet-familie, fortæller Ulla Vejby til BILLED-BLADET.

I tirsdags mødtes hele holdet for første gang til læseprøve, og spillerne har foreløbig fået manuskripter til de første to afsnit.

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Fødselsdag med familien

Ulla Vejby har som regel været på ”Badehotellet”-optagelser på sin fødselsdag den 15. juni og er blevet fejret med sang og kage af sine kolleger  - men sådan er det ikke i år, hvor fødselsdagen falder på en lørdag.

- Jeg skal fejre dagen med min lille familie. Pandekager til morgenmad og så måske en tur i Zoologisk have eller på Den blå planet. Og så tror jeg, min mand og jeg skal sidde i haven om aftenen og drikke cocktails og sludre, fortæller Ulla, der er gift med Michael Lysgaard, som hun har døtrene Marie, 5, og Ida, 1, med.