18. nov. 2015
Af Casper Nielsen

Badehotellet vender snart tilbage: Her er de nye stjerner

Thure Lindhardt og Andrea Øst Birkkjær
Thure Lindhardt og Andrea Øst Birkkjær
Foto: Jesper Sunesen
TV 2s "Badehotellet" er snart klar til at slå dørene op for en ny sæson. Og det betyder, at seerne kan glæde sig til en hel række nye navne på Molly Andersens hotel.
Stuepigerne Fie, Edith, Othilia og kokkepigen Martha skal snart have gang i gryder og serveringsfade igen. TV 2 barsler med en ny omgang af seermagneten "Badehotellet". Optagelserne til tredje sæson er netop forbi, og det betyder, at nye navne har skrevet sig ind i gæstebogen. Blandt årets nye skuespillere er Andrea Øst Birkkjær, der spiller den sensible skuespiller Hr. Weyses nye unge skuespillerelev. Andrea Øst Birkkjær – der er datter af skuespillerne Mikael Birkkjær og Tammi Øst - spiller den på overfladen så dydige Kitty Hansen, der ender med at få en rolle i den koleriske danske filminstruktør Flygelhorns ny film, der skal optages på "Badehotellet".

Kendte skuespillere checker ind

Flygelhorn spilles af Thure Lindhardt, mens hans skuespillere legemliggøres af Cyron Melville og Julie Carlsen. Ny på holdet i "Badehotellet" er også Jens Sætter Lassen, som en ung trompetist, mens Jesper Asholt, Lars Knutzon og Ole Lemmeke også har markante roller. Knutzon spiller kammerherre Hjørting, Ole Lemmeke ses som redaktør Kvist og Jesper Asholt er den markante sagfører som Morten – stuepigen Fies kæreste - har allieret sig med for at bevise sin uskyld i en række affærer i de nye afsnit. Endelig er Anders Heinrichsen, bl.a. kendt fra ”1864” og Kurt Dreyer (Revisor-Kurt fra ”Klovn”) også med i den nye sæson. Man kan læse meget mere om "Badehotellet", og hvornår første afsnit kommer i denne uges BILLED-BLADET.

Læs mere om: