Fredag, 10. marts 2017 — af Stine Ramlyng

Badehotellet vinder endnu engang prisen som Årets TV-program

Amalie Dollerup
Amalie Dollerup
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
BILLED-BLADETs læsere var ikke i tvivl og kårede for tredje år i træk TV 2's seersucces "Badehotellet" som Årets TV-program.

Det blev igen i år Fie, fru Andersen, Hr. Weyse og alle de andre elskede karakterer fra ”Badehotellet”, der løb med læserprisen som Årets TV-program til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d'Anglettere i København.

Derfor måtte skuespiller Cecilie Stenspil, skuespiller Anne Louise Hassing, producent Michael Bille Frandsen og forfatter Hanna Lundblad på scenen for at modtage den flotte TV-pris.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- 1000 tak til Billed-Bladets læsere. Vi har haft en fest med at lave Badehotellet, både bag og foran kameraet. Jeg har været i studierne i dag og jeg skulle hilse at sige, at de er klar til en ny sæson, sagde en af forfatterne bag den succesrige serie, Hanna Lundblad, der også sendte en kærlig hilsen til sin mand og medforfatter, Stig Thorsboe, der ikke kunne være med til overrækkelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stort tillykke til hele holdet bag ”Badehotellet”, som netop har offentliggjort, at læserne kan se frem til en femte sæson af den store TV-succes.

Husk, at BILLED-BLADET i næste uge har et stort festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlig øjeblikke.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden