Badehotellets Amanda om drømmescene: Det var som en gyserfilm

Amanda og Uwe Kiessling i "Badehotellet".

Amanda og Uwe Kiessling i "Badehotellet".

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Amalie Dollerup husker tydeligt, da hun skulle optage drømmescenen med løjtnanten i afsnit 1 af ”Badehotellet”.

Mange fik nok et chok, da den tyske løjtnant Uwe Kiessling pludselig stod i køkkenet i sæsonpremieren på ”Badehotellet” den 7. februar.

Desværre var det blot en scene i Amandas drøm, og skuespilleren bag karakteren, Amalie Dollerup, sætter nu ord på, hvordan det var at optage scenen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg husker tydeligt den scene i slutningen af første afsnit, hvor Amanda tænker tilbage på løjtnanten, og han er nede i køkkenet, siger Amalie Dollerup til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Man ser, at kameraet zoomer ind på mig, og at jeg vågner med et sæt. Den scene lavede vi 8-10 gange, fordi alt skulle være perfekt.

En mørk stemning

Det var særligt den dunkle stemning i netop den scene, som påvirkede Amalie Dollerup.

- Det var næsten som at være med i en gyserfilm og ikke ”Badehotellet”, for der skulle være regn, det skulle være nat, og der skulle være spænding, fortæller skuespilleren og fortsætter:

- Det var en helt anden stemning, fordi det ikke var sol og sommer. Og så kom Amanda ned i køkkenet, og så er det Philip, som står der. Så er vi ligesom tilbage på ”Badehotellet”.

I BILLED-BLADET nr. 6, der er på gaden torsdag den 10. februar, kan du læse et stort interview med Amalie Dollerup, hvor hun fortæller om Amandas forhold til løjtnanten og om hendes nye morrolle.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden