18. feb. 2022
Af Karina Didriksen

Badehotellets Amanda: Sådan var det at spille mor til Frida

Amandas lille datter, Frida, spilles af Lara Azimi-Busekist.
Amandas lille datter, Frida, spilles af Lara Azimi-Busekist.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Amalie Dollerup var spændt på sin nye rolle som mor til Frida i sæson 9 af ”Badehotellet”.

Amanda har travlt med at kombinere rollen som enlig mor med jobbet som hotelbestyrer i sæson 9 af ”Badehotellet”.

Hendes nye titel som mor har også været en stor omvæltning for Amalie Dollerup, som pludselig skulle arbejde sammen med et barn i den populære TV 2-serie.

Frida spilles af en lille pige ved navn Lara Azimi-Busekist, som var tre år gammel, da optagelserne begyndte i august 2021.

- Jeg var vildt spændt på det. Jeg havde kun en halv time med hende inden den første dag, hvor vi skulle lave scenen med bilen ude på forpladsen. Jeg skulle lige sige hej og fortælle, at jeg skulle spille hendes mor, fortæller Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_mike_kolloffel_tv_2_12.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

En sjov oplevelse

Amalie Dollerup er også mor i virkeligheden. Hun har sønnen August, som fylder 3 år i juni, med sin ægtemand, skuespilleren Andreas Jebro.

- Jeg er glad for, at jeg er lidt i træning med min egen søn, så jeg ved, hvad man kan gøre. Men Lara var heldigvis meget umiddelbar og lige ud af posen.

- Hun sagde også, når hun ikke gad mere – det var meget tydeligt, lige som med min egen søn! Jeg synes, det har været virkelig sjovt at have Lara, og jeg fik lov til at improvisere lidt mere, fordi det var et barn, jeg skulle spille sammen med.

I BILLED-BLADET nr. 7, der var på gaden den 17. februar, kan du læse et interview med Amalie Dollerup, hvor hun fortæller om Amandas forhold til Fridas far, løjtnant Kiessling.

Læs mere om: