Søndag, 17. august 2014 - af af Ulrik Ulriksen

Badehotellets Cecilie Stenspil og Bjarne Henriksen festede

"Badehotellet" var stærkt repræsenteret til TV-prisen 2014.
"Badehotellet" var stærkt repræsenteret til TV-prisen 2014.
Foto: Jeppe M. Jensen
Til TV-prisens afterparty hyggede Danmarks store skærmprofiler sig med mad, drikke og god musik. Cecilie Stenspil og Bjarne Henriksen var bandt de mange feststemte stjerner.

Der var gang i den i DR Koncerthuset fredag aften, da der blev uddelt hele 28 TV-priser på scenen, hvor Camilla Ottesen og Jacob Riising som værtsduo styrede slagets gang.

Efter priserne var blevet afleveret i løbet af det hæsblæsende og tempofyldte show, blev der for alvor fløjtet op til mere uformel aften- og nattefest i foyeren i koncerthuset.

Der var fri bar og buffet akkompagneret af disco-musik leveret af DJ samt live-musik med et balkan-orkester. Det var bestemt ikke kedeligt.

Klik her for at se alle vores artikler om Badehotellet!

Et af aftenens festligste rundborde til afterparty var det med de to stjerner Cecilie Stenspil og Bjarne Henriksen fra TV 2-serien "Badehotellet". Cecilie og Bjarne samt et par andre af deres kolleger hyggede sig med dejlig mad og drikke, og humøret var højt, selv om "Badehotellet" ikke vandt priser i denne omgang.  Årets TV-dramaserie blev i stedet DR1-serien "Arvingerne".

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden