Fredag, 6. marts 2020 - af Karina Didriksen

Badehotellets forfattere afslører: Sådan bliver næste sæson

Syvende sæson af ”Badehotellet” sluttede med et løfte om, at seriens forfattere, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, kommer med en ny sæson til næste år.

Både ”Badehotellet”-stjernerne og seriens mange fans jublede, da det blev offentliggjort, at der kommer en ny sæson til næste år. 

Forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad er i fuld gang med at skrive nye afsnit, og de løfter her lidt af sløret for, hvad seerne kan forvente af sæson otte, som foregår i 1941.

En ny konflikt

- 1941 ligner på mange måder 1940, for vi er ikke kommet til den egentlige modstandskamp i Danmark. Den kommer først fra slutningen af 1942, forklarer Stig Thorsboe til BILLED-BLADET og fortsætter: 

- Men det interessante i 1941 er, at chokket efter 9. april er blevet hverdag på en måde. Det handler om at måtte acceptere forholdene, som de er. Det er den konflikt, jeg tror, vi kommer til at arbejde med i sæson otte, og som hedder: Skal man bare affinde sig.

Hvad der præcis kommer til at ske med seriens elskede karakterer i ottende sæson, må vi vente med at finde ud af til 2021. 

Læs alt BILLED-BLADETs TV-GULD-fest i det 32 siders store festtillæg, som du får med BILLED-BLADET i denne uge. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden