Tirsdag, 8. februar 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Badehotellets Jens Jacob Tychsen: Sådan havde Weyse det med at møde sin datter

Hr. Weyse 
Hr. Weyse
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
I sæsonpremieren på "Badehotellet" mødte hr. Weyse for første gang sin datter Sarah, som han har med ekskonen Sibylle.

Mandag aften var der endelig premiere på den nye sæson af ”Badehotellet”, og det blev en hæsblæsende start med både en masse drama og komedie.

Seerne mødte også nogle nye karakterer for første gang. Fru Fjeldsøs barnebarn Sarah er med i Nordjylland her i sæson ni, og det skaber røre i andedammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er nemlig hr. Weyses biologiske datter, men det må hun for alt i verden ikke få at vide.

Weyse skal lige sluge det

Sarah er datter af hans tredje hustru, Sibylle, og skuespilleren selv har det ikke nemt med pludselig at stå ansigt til ansigt over for sit eget kød og blod.

- Først skal han forholde sig til, at der står et stort barn på 16, som han overhovedet ikke har kendskab til. Det siger han i hvert fald. Han skal lige sluge, at han havde en tidligere hustru, som jo faktisk var gravid på det tidspunkt, fortæller Jens Jacob Tychsen, der er kendt og elsket for sin rolle som hr. Weyse i ”Badehotellet”.

Ikke tænkt på Sarah

I 1945 er han fortsat gift med sin Helene, som han har to drenge med, men om han har tænkt på Sarah i mellemtiden, er Jens Jacob Tychsen selv ikke sikker på.

- Det er svært at sige. Hvis man selv havde stået i den situation, havde man nok, men det har Weyse nok ikke rigtig. Han har nok puttet det til side og sagt, at han ikke kan forholde sig til det.

Hr. Weyse og Sarah
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Kan Weyse holde sin aftale

Ikke desto mindre vender hans mangel på interesse for datteren lynhurtigt, da han møder hende på hotellet i første afsnit.

- Weyse har noget med kvinder. Så snart der er en yndig, ung blomst foran ham – om det er hans datter eller en tjenestepige – bliver han altid interesseret og smigret. Han skal forholde sig til, at der står en, som er hans barn, men han indgår også en aftale med fru Fjeldsø om, at han ikke vil blande sig. Så må vi se, om han kan holde det, lyder det fra Jens Jacob Tychsen.

Sarah
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden