Søndag, 31. januar 2016 — af af Casper Nielsen

Badehotellets Kitty: Klar til mere skuespil

Andra Øst Birkkjær
Andra Øst Birkkjær
Foto: Jesper Sunesen
Andrea Alma Øst Birkkjær, der spiller den forførende Kitty Hansen i ”Badehotellet”, har altid drømt om at blive skuespiller.

Andrea Alma Øst Birkkjær, 23, kører som Kitty Hansen rundt med mændene i ”Badehotellet”. Hun er datter af Mikael Birkkjær og Tammi Øst, og har altid ville gå i deres fodspor.

– Det er en drøm at blive skuespiller, og jeg kan ikke huske, jeg har villet være andet. Jeg har altid optrådt og dyrket det. Jeg har det selvfølgelig med hjemmefra, men det er jo også, hvad der lige fanger én. Min bror vil f.eks. ikke være skuespiller, men det bedste, jeg ved, er at lege, klæde mig ud og forsøge at skabe en anden person i et andet univers.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ligner ikke Kitty

Årets TV-GULD: Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter!

Andrea Alma Øst Birkkjærs karakter – Kitty Hansen – er i serien en forførende, lille frækkert, der både kan få sin dramalærer hr. Weyse til at gå i falset og cigarfabrikant Frigh til at suge dybt i cigaren, når hun indøver sin version af Henrik Ibsens ”Vildanden”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

– Jeg ligner ikke Kitty Hansen, når jeg ikke er i 1930’er-tøj. Så jeg bliver ikke ligefrem genkendt på gaden. Men jeg mærker opmærksomheden meget på de sociale medier. Folk har været så søde og har skrevet rigtig mange søde beskeder til mig, og så kan man jo ikke undgå at blive glad, understreger Andrea.

Gerne mere Badehotellet

Hun har ikke fået at vide, om Kitty Hansen skal være med i en eventuel ny sæson af ”Badehotellet”.

Men ligesom Kitty er hun klar, hvis hun får tilbuddet om mere skuespil.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden