1. mar. 2020
Af Luise Marie Bekker

Badehotellets Laura Kjær: Jeg holder måske en pause

Laura Kjær som Nana.
Laura Kjær som Nana.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Laura Kjær kan ses i "Sommerdahl" i aften og i "Badehotellet" i morgen. Men hun krydser faktisk fingre for, at hun snart skal holde en pause fra skærmen...

Så du første afsnit af TV 2 Charlie-serien "Sommerdahl" og synes, du har set datteren Laura et sted før.

Så er du ikke helt galt på den.

Laura Sommerdahl, der er datter af titelrollen Dan Sommerdahl, bliver spillet af navnesøsteren Laura Kjær, som også spiller Nana i "Badehotellet".

https://imgix.billedbladet.dk/sommerdahl_beskaaret.jpg
I "Sommerdahl" spiller Laura datter til Dan og Marianne, spillet af Laura Drasbæk og Peter Mygind, og barnebarn til fru Sommerdahl, spillet af Lisbet Lundquist.
Foto: Hanne Juul

Med både "Badehotellet" og "Sommerdahl" kørende på tv, er Laura virkelig i vælten.

– Det er ret vildt, at man kan se mig alle vegne. Det er skørt, det kulminerer. Jeg har lavet film i noget tid, men i tv-verdenen sidder folk og kigger med. Det er en anden og massiv opmærksomhed, man oplever med tv, siger Laura, der da også oplever at blive genkendt, særligt i provinsen.

Laura Kjær holder måske en pause

Men faktisk kan det være, at det snart er slut med tv for Laura. Hun er nemlig lige nu i gang med optagelsesprøver til skuespillerskolen.

– Vi er omkring 800-900, der søger, og der er 20, der kommer ind. Det er virkelig et nåleøje, fortæller Laura, der selvsagt håber, at hun bliver optaget.

– Men jeg kommer måske i klemme, for hvis man skal gå på den skole, skal man også være villig til at sige farvel til arbejde i den periode. Det ville kræve, at jeg holder en pause... Nu må vi se, hvad der sker.

I morgen, mandag, kommer sidste afsnit af denne sæson af "Badehotellet", og mon ikke der er en del derude, der krydser fingre for, at Laura vender tilbage i endnu en sæson.

Læs mere om: