31. jul. 2018
Af af Ken Richter og Karina Didriksen

Badehotellets Otilia: Min private lykke

Merete Mærkedahl som Otilia i "Badehotellet".
Merete Mærkedahl som Otilia i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Merete Mærkedahl, der spiller stuepigen Otilia i TV 2’s ”Badehotellet”, nyder livet med kæresten Anna og deres to børn. Se billedet af den lille familie her.

Vi kender hende som den stramtandede stuepige Otilia i ”Badehotellet”, men i virkeligheden har skuespilleren bag rollen, Merete Mærkedahl, let til smil.

Det er især hendes kæreste, Anna, og deres to børn, treårige Esther og Anker på ni måneder, som får hende i godt humør hjemme i Aalborg.

https://imgix.billedbladet.dk/20171012_lho7012aaa.jpg
Foto: Lars Horn

Sommerplaner med familien

Det seneste stykke tid har Merete Mærkedahl haft travlt med sin debut i Hjørring Revyen, men der har også været tid til familiehygge.

- Jeg har lige holdt tre måne­ders barsel, så på den måde har jeg taget lidt forskud på at være sammen med vores børn. Men vi skal da både nå at komme i badeland, til dyrskue og i sommerland, fortalte Merete Mærkedahl for nylig i et interview med BILLED-BLADET.

Optagelser til Badehotellet

I løbet af sommeren har den 36-årige skuespiller også været på optagelser til den kommende sæson af ”Badehotellet” på TV 2.

Indtil da kan hun og ”Badehotellet”-kollegaen Ena Spottag tirsdag den 31. juli ses på TV 2 kl. 20.45 i programmet ”To kokke”, hvor de skal smage på jyske klassikere.

https://imgix.billedbladet.dk/188859aaa.jpg
"To kokke" på TV 2.
Foto: Emil Aagaard/TV 2

Læs mere om: