Badehotellets stjerner: Sådan fortsætter vi serien

Foto: Jesper Sunesen
"Badehotellet" skal have endnu en sæson på TV-2, men den kommer til at foregå i 2. verdenskrigs skygge. - Vi går ind i en tid, hvor alle ikke kan undgå at mærke, at vi er blevet besat, fortæller seriens forfatter, Hanna Lundblad.

"Badehotellet" vender tilbage i en syvende sæson på TV 2 næste år, men hvordan det fortsætter, ved kun forfatterne bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.

De skriver i øjeblikket løs på fortsættelsen, men til BILLED-BLADET har mange af holdets kreative kræfter givet deres bud på, hvordan TV 2-serien kan fortsætte – i krigens skygge.

 

- Vi går ind i en tid, hvor alle ikke kan udgå at mærke, at vi er blevet besat, fortæller seriens forfatter, Hanna Lundblad, mens Anne Louise Hassing, alias seriens fru Therese Madsen, siger:

 - Jeg synes, den sæson, vi sluttede i mandags, var den bedste. Der kom lidt mere alvorlige undertoner, og det klæder ”Badehotellet”. Balancen mellem sjov og alvor var velafvejet, og jeg vil gerne køre videre i den nye tone, hvor der virkelig kommer noget på spil.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Man kan i denne uges BILLED-BLADET læse meget mere om tankerne om den nye sæson, både fra forfatteren Hanna Lundblad selv og fra fire af seriens stærke kvinder, fru Weyse (Cecilie Stenspil), fru Therese Madsen (Anne Louise Hassing) , fru Frigh (Anette Støvelbæk) og den nye hotelbestyrer Amanda Madsen (Amalie Dollerup).

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden