Badmintonspilleren Tine Bauns samba blev et farvel til ”Vild med dans”

Tine Baun og Frederik Nonnemann i femte \

Tine Baun og Frederik Nonnemann i femte "Vild med dans"-show.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Besir Zeciri og Mie Moltke, der også dansede samba, overlevede deres anden omdans.

Det femte ”Vild med dans”-show var fuld af latinrytmer og store danske, musikalske klassikere, og det var i dette farvand, de ni tilbageværende par skulle forsøge at navigere sig frem til en god placering.

Badmintonspilleren Tine Baun og Frederik Nonnemann dansede samba, men fik kun 14 point – og efter at have været i omdans med Besir Zeciri og Mie Moltke, der også var i omdans i sidste uge, og sms-stemmerne var blevet talt op, stod det klart, at Tine Baun havde danset sin sidste dans i den populære konkurrence.

Ligesom i sidste uge lagde Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst samt Johannes Nymark og Claudia Rex sig i front på point – førstnævnte par sikrede sig hele 33 point i en samba, mens sidstnævnte fik 28 point for en rumba. Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst fik i øvrigt sæsonens første 9-tal, der blev uddelt af Jens Werner.

Fem gange rumba

Fem par dansede rumba, og her blev Helge Vammen og Sofie Kruuse bundskraberne med 14 point, mens Paprika Steen og Mads Vad fik 21 point, Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard – der fik sæsonens første 8-tal fra Jens Werner – fik 26 point, Line Kruuse, der døjede med trykkede ribben i sidste uge, og Michael Olesen fik 27 point, og som nævnt toppede Johannes Nymark og Claudia Rex med 28 point.

De resterende fire par skulle vise danseevnerne i samba, og her blev der givet lavest point til Tine Baun og Frederik Nonnemann, der fik 14 point, Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen dansede sig til 21 point, Besir Zeciri og Mie Moltke, der overlevede sidste uges omdans, fik 24 point, mens Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst som nævnt fik hele 33 point.

Britt Bendixen var rørt

Der var altså 10 points forskel på de to samba-dansende par, der havnede i omdans – Besir Zeciri og Mie Moltke fik som nævnt 24 point, og Britt Bendixen var rørt af parrets begejstring og livsglæde:

- Jeg kan blive helt rørt – der er tusind fejl – men du har en danseglæde og en begejstring, der er så smittende, og glæden stråler ud af dine øjne, sagde dommeren, mens kollegaen Jens Werner også roste Besir Zeciri:

- Du havde ”bounce”, og du har charme og sexede hofter – du har det hele!

Omvendt manglede Tine Baun noget ”bounce”, mente Jens Werner:

- Men det er også svært, tilføjede dommeren, der dog havde ros til badmintonspilleren og mente, at hun gjorde det rigtigt godt.

Tine Bauns stressende uge

Dommerkollegaen Nikolaj Hübbe mente også, at præstationen var god:

- Du har virkelig udviklet dig, og du har studeret – vi kunne dog godt tænke os lidt mere hofter og ”Rio” i sambaen, men det var rigtig godt.

Tine Baun har været syg i denne uge, ligesom hendes lille søn også har ligget syg, så det har med hendes egne ord været en meget stressende uge.

Men selv om ugen altså kulminerede med et exit fra ”Vild med dans”, kunne Tine Baun se tilbage på nogle gode oplevelser sammen med Frederik Nonnemann og resten af holdet.

- Jeg har nydt det så meget og det har været helt fantastisk. Jeg føler, at jeg har fået en gave – jeg har lært at danse, sagde en smilende Tine Baun.

Stilling på point i det femte ”Vild med dans”-show:                    

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst: 33 point

Johannes Nymark og Claudia Rex: 28 point

Line Kruse og Michael Olesen: 27 point (á point med Paprika Steen og Mads Vad)

Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard: 26 point

Besir Zeciri og Mie Moltke: 24 point

Paprika Steen og Mads Vad: 21 point (á point med Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen)

Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen: 21 point (á point med Paprika Steen og Mads Vad)

Helge Vammen og Sofie Kruuse: 14 point (á point med Tine Baun og Frederik Nonnemann)

Tine Baun og Frederik Nonnemann: 14 point (á point med Helge Vammen og Sofie Kruuse)

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden