Bagedyst-Rosa og manden fik sig en vild oplevelse

Rosa Kildahl med sin mand

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Knuthenborg Safaripark inviterede en flok gæster til at deltage i åbningen af en vild nyhed med væsner fra en svunden tid. Blandt gæsterne i parken var Rosa fra "Den store bagedyst". Hun fik sig en vild oplevelse i skoven sammen med sin mand.

Fredag, 27. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

Rosa Kildahl fra ”Den store bagedyst” var sammen med sin mand Carsten blandt VIP-gæsterne til et kæmpe arrangement i Knuthenborg Safaripark. Parkens ejer, Christoffer Knuth, havde inviteret både VIP-gæster og mange, mange andre til at deltage i åbningen af Dinosaurskoven.

 

66 millioner år tilbage i tiden

-Vi har glædet os rigtig meget til at få jer på besøg, og vi håber, at I er spændte på at tage en tur 66 millioner tilbage i tiden, sagde Christoffer Knuth til alle fremmødte i Dinosaurskoven, hvor både tyrannosaurus rex og mange andre væsner ventede på at tage kærligt imod de besøgende.

13 numre af BILLED-BLADET for 475 kr.
Klik her og se hvor meget du sparer!

Rosa og Carsten i den vilde skov

Rosa og Carsten gik sig en tur i den vilde skov med dino-figurerne, der er ufatteligt livagtige og både bevægede sig og lavede lyde. Både Rosa og Carsten syntes, at Dinosaurskoven var både spændende og skræmmende. Det var nærmest som at være med i en scene af Jurassic Park, når man bevægede sig rundt i safariparkens nyeste tiltag, der har alle muligheder for at blive et brag af en publikumssucces. Det var i hvert fald tydeligt at se på alle gæster, at de var meget begejstrede for mødet med fortidens kæmper.