Bea sætter ord på sin sorg: Min far har altid passet på mig

Bea

Bea

Foto: TV 2
Den 18-årige tidligere X Factor-deltager er dybt taknemmelig over de mange søde beskeder, hun har modtaget efter sin fars pludselige død.

Der hvilede en trist skygge over "X Factor" fredag den 29. marts. Sangkonkurrencens to unge rappere, Bea og Maria, havde forladt kokurrencen, efter Beas far pludselig var død af en hjerneblødning dagen før.Siden er det strømmet ind med varme og medfølende hilsner til Bea - både fra hele "X Factor"-holdet og fra hele landet.

Jeg elsker ham for evigt

Nu har den 18-årige rapstjerne selv sat ord på sine følelser på sin Instagram-side. Det fortæller tv2.dk.

Bea skriver bl.a. om sin elskede far:

"Han har altid passet på mig, elsket mig og altid ønsket mig det bedste. Han har givet mig den største viljestyrke og håb. Han vil altid være en stor del af mig. Jeg elsker ham for evigt".

Faderens pludselige død har samtidig mindet Bea om, at man skal leve livet fuldt ud, "for man ved ikke, hvornår det bliver sidste gang".

"Jeg er dybt taknemmelig for alle jeres søde beskeder og forståelsen, det har været en hjælp ikke at stå med det alene - virkelig!" skriver hun  videre.

 

Far er et bedre sted nu

Beas far døde torsdag af en hjerneblødning, men hun nåede at se ham en sidste gang, mens hans hjerte stadig slog ved hjælp af en respirator, fortæller hun iflg. tv2.dk på sin Instagram.

Det har været svært for den 18-årige sønderjyde at sætte ord på sit tab, der skete meget pludseligt. Men ifølge Bea er han et bedre sted nu. Hun ville dog gerne have haft muligheden for at snakke med ham en sidste gang.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden