Beas far er død: Maria og Bea forlader X Factor

Maria og Bea. 

Maria og Bea. 

Foto: Peter Grosen
Maria og Bea forlader ”X Factor” - Oh Land er dybt berørt.

Maria og Bea udgår af "X Factor" på grund af dødsfald i Beas nærmeste familie. Bea har mistet sin far, som torsdag døde af en hjerneblødning. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Underholdningsredaktør hos TV 2 Dorte Borregaard udtaler i pressemeddelelsen:

- Vi er enormt berørte af denne tragiske hændelse og sender vores varmeste tanker og dybeste medfølelse til Bea og hendes familie. Både Maria & Bea står i en fuldstændig uforudset situation, og vi gør naturligvis alt, hvad vi kan for at støtte og hjælpe dem igennem den kommende tid. Maria & Bea har tilført årets "X Factor" noget helt unikt, og vi er utrolig kede af at skulle sige farvel til dem under disse ulykkelige omstændigheder.

- Vi ønsker Maria & Bea alt det bedste herfra og vil sige dem en stor og varm tak for mange uforglemmelige optrædener i denne sæson af "X Factor".

Oh Land sender de varmeste tanker

Pigernes mentor Oh Land er dybt berørt, og udtaler følgende i pressemeddelelsen.

- Det er helt forfærdeligt, hvad der er sket, og jeg sender mine varmeste tanker og inderligste medfølelse til Bea og hendes familie. Man kommer tæt på hinanden under sådan et forløb, og vi er alle meget berørte af det. Jeg har nydt hvert sekund af mit samarbejde med Maria & Bea, som jeg kastede min kærlighed over allerede ved første audition.

- Jeg er så ked af, at de forlader programmet under de her tragiske omstændigheder, og jeg sender dem afsted med al min støtte og opbakning. Maria & Bea er ægte helt ind til benet. De har tilført det her show noget helt unik, og jeg er så stolt af dem.

Ingen stemmes ud i aften 

Grundet omstændighederne er der nu fire deltagere tilbage i konkurrencen. Der vil i aftenens udsendelse ikke blive stemt nogle ud. Der vil stadig være en sms-afstemning, og alle aftenens sms-stemmer overføres og lægges sammen med stemmerne fra semifinalen på næste fredag.

Aftenens program slutter cirka 21.15, da anden del af showet udgår. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden