Torsdag, 25. februar 2021 - af Marianne Singer

Begejstrede danskere til Amalie Dollerup: Du ligner godt nok Mary

Amalie Dollerup. 
Amalie Dollerup. 
Foto:Heidi Maxmiling
På flotte nye billeder af Badehotellet-stjernen Amalie Dollerup minder hun om kronprinsesse Mary, mener mange danskere.

Efter at Amalie Dollerup har delt super flotte portrætter af sig selv fra en ny foto-serie på sin Instagram-profil, er det væltet ind med med kommentarer fra hendes mange følgere, der synes, at hun ligner kronprinsesse Mary på billederne. 

"Ren Kronprinsesse Mary ?", "Du ligner kronprinsesse Mary.. og smuk er i begge...", "Lige et øjeblik troede jeg det var et billede af kronprinsesse Mary. Du er vanvittig smuk Amalie ❤️" og "Hold da op.. du ligner godt nok vores Kronprinsesse på billede Nr. 2???" er bare nogle af de mange søde komplimenter, som den populære Badehotellet-stjerne fik på sin profil.   De to portrætter, som Amalie Dollerup har delt på sin Instagram-profil: 
Foto: Heidi Maxmiling
Foto: Heidi Maxmiling
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary. 
Foto: Martin Høien
 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Takkede alle

Efterfølgende takkede Amalie Dollerup sine følgere for de mange komplimenter på et nyt Instagram-opslag og med et vedhæftet billede af hende uden make up.   "Tusind tak for alle jeres søde komplimenter til mig omkring, at jeg på billederne til SØNDAG ligner Kronprinsesse Mary... ??❤️Men jeg kan berolige jer med, at det var mig med fint hår og makeup ☺️ Og at jeg i hverdagen ofte ser langt mere sådan her ud, og den helt store ting er, at jeg i dag har fået hjemmetrænet imens min søn har leget!!! Og det er altså noget af en bedrift. Kender I det? ? Det kan anbefales, for man bliver så meget gladere i kroppen!! Så er dagen i gang. God dag til jer ❤️ #hverdag #amalie #corona #udenfilter #udenmakeup #tidenderhjemme #træning #iminsønslegesager, skriver Amalie på opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at vise. 

 

Måske venter en filmrolle?

Måske er det ikke sidste gang, at vi ser Amalie i Mary-stil.  I hvert fald var der blandt skuespillerens 50.000 følgere også flere, som bemærkede, at hun er som skabt til en rolle som kronprinsesse Mary, hvis den engang skulle komme.    "Hvis der nogensinde bliver lavet en dansk udgave af ‘The Crown’, så er du da selvskrevet til at spille Kronprinsesse Mary. På andet billede er der en slående lighed ?", "Hvis vi en dag skulle se en serie om HKH Frederik og Mary så ville du være er fantastisk bud på sidstnævnte. Wow smuk.", "Hvis der skal laves en film eller serie om kronprinsesse Mary mener jeg bestemt at du er en top kandidat til rollen!! #smuk #og #powerfull #powerwoman" og "Wauuuu ? Skal der laves en film om vores kronprinsepar, så skal du da klart spille kronprinsesse Mary ???", var nogle af de begejstrede danskeres kommentarer. 
  Glæd dig til et stort og spændende interview med Amalie Dollerup i det nye nummer af BILLED-BLADET
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden