17. okt. 2014
Af Helle Skram de Fries

Besir Zeciri må ikke komme til Vild med dans i aften

Mie Moltke og Besir Zeciri
Mie Moltke og Besir Zeciri
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
En hjernerystelse har sendt det unge energibundt ud af "Vild med dans", og det er endda for risikabelt for ham at komme som publikum.

- Det er SÅ ærgerligt, uretfærdig og helt meningsløst, lyder det fra en dybt berørt Mie Moltke, da BILLED-BLADET fanger hende på telefonen.

- Jeg sidder og spiser brunch på en café med en veninde. Det kan jeg jo nu, hvor jeg ikke skal træne, oplyser danseren, der helt klart hellere ville have været i fuld gang med at træne den cha-cha-cha hun og "Vild med dans"-partneren, Besir Zeciri skulle optræde med ved aftenens show.

Men et meningsløst overfald sidste fredag resulterede i en hjernerystelse, som har sat Besir Zeciri og dermed også dansepartner, Mie Moltke, ud af spillet før tid.

Efter en vellykket samba i en omdans, som Besir og Mie vandt over Tine Baun og Frederik Nonnemann, var Besir i byen med sin kæreste Edda, og på vej hjem blev de antastet af nogle unge mænd, der råbte efter dem.

Besir bad dem stoppe, hvilket resulterede i, at en ad de unge mænd - bevæbnet med en kniv - sprang ud og gav Besir Zeciri en på hovedet.

- Allerede mandag talte lægen om, at det kunne være en hjernerystelse, så vi tog det meget stille til træning og dansede ikke, men Besir styrketrænede lidt, fortæller Mie Moltke.

Om onsdagen kunne Mie dog mærke, at Besir gerne ville i gang med at prøve den cha-cha-cha, de skulle danse.

- Så vi prøvede, men Besir gik nærmest sådan lidt stift rundt i fem minutter, så blev han SÅ dårlig. Og da en sygeplejerske, ligesom lægen, sagde det var en hjernerystelse, og at det skal tages meget seriøst, blev det besluttet, at vi er helt ude af konkurrencen.

Både Besir Zeciri og Mie Moltke er vildt kede af det.

- Vi følte begge, at vi lige var i gang med en optur, hvor folk havde taget Besir til sig - og han var så begejstret for programmet. Han var en fest at danse med - og i det hele taget at være sammen med. Han er et skønt menneske. Og så blive stoppet af sådan noget fuldstændig tåbeligt noget, der kommer udefra og ikke har noget som helst med "Vild med dans" at gøre! Det er så ærgerligt og giver slet ingen mening.

Trods den store skuffelse på både egne og ikke mindst Besirs vegne, lyder det også fra Mie Moltke:

- Efter omstændighederne har jeg det godt med, at vi er stoppet. Hjernerystelse kræver helt ro. Ellers risikerer Besir at han ikke kan passe sit arbejde som skuespiller i op til to år. Og der er intet der er vigtigere end ens helbred. Og det kunne være gået meget værre.

Mie Moltke oplyser, at hun og hendes mand Lai Yde kommer og ser showet i aften.

- Men Besir må ikke komme. Han skal have ro og må ikke udsættes for høje lyde og meget og skarpt lys - og det er der jo masser af ved "Vild med dans".

Læs mere om: