Søndag, 11. december 2016 - af Ken Richter

Besøg stedet hvor Ludvig og Julemanden blev optaget

Ludvig og Julemanden
Ludvig og Julemanden
Foto: TV 2
"Ludvig og Julemanden" blev optaget på det nordjyske Børglum kloster for fem år siden - her mærker man et stort rykind i december.

Kammerherre Hans Rottbøll og hans kone Anne er glade for, at TV 2 i år har valgt at genudsende julekalenderen "Ludvig og Julemanden".

- Det er imponerende, hvad TV betyder. Vi kan tydeligt mærke et større rykind af både voksne og børn, når vi holder juleåbent i de tre weekender i december, og vi regner med, det fortsætter mellem jul og nytår, fortæller parret, der ejer Børglum Kloster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

I julemandens hemmelige hule

De 24 afsnit af "Ludvig og Julemanden" bygger på ægte historier fra klosteret, og alle afsnit blev optaget i løbet af et halvt år for fem år siden. Filmfolk og skuespillere fik lov at bruge alle rum på Børglum Kloster til deres optagelser, og flere af kulisserne som julemandens hemmelige hule og værksted er stadig intakte og kan ses af de besøgende.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Børglum Kloster kom virkelig på landkortet i julen 2011. Den gang fortsatte interessen helt hen over sommeren, og det må meget gerne gentage sig, siger Anne og Hans Rottbøll. I løbet af året arrangerer de afvekslende udstillinger, musikalsk underholdning, foredrag og andre aktiviteter på klosteret, der er blevet en stor turistattraktion og ligger på en bakktop tæt ved badebyen Løkken. 

 Anne og Hans Rottbøll og døtrende Anne-Marie og Benedicte 
Foto: Lars Horn

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden