Fredag, 26. august 2022 - af Malan Joensen

Beverly Hills-stjerne er død

"Beverly Hills 90210".

"Beverly Hills 90210".

Arkivfoto: MEGA
Joe E. Tata, der spillede Nat Bussichio, er død, fortæller kollegaen Ian Ziering.

Tirsdag aften er det kommet frem, at "Beverly Hills"-skuespilleren Joe E. Tata, der spillede det alfaderlige Peach Pit-ikon Nat Bussichio, er død.

Det meddeler kollegaen Ian Ziering, der spillede Steve Sanders, på instagram.

I et hjertevarmt opslag, hvor Ian Ziering også deler billeder af den elskede kollega, skriver han blandt andet:

"Som en af de gladeste mennesker, jeg nogensinde har arbejdet med, var han lige så generøs med sin viden som med sin venlighed. Selv om Peach Pit var en "Beverly Hills"-kulisse, så følte jeg ofte, at det var en kulisse i et Joe E. Tata-show. De mange historier, han kunne fortælle os om gamle dage og hans utrolige oplevelser i underholdningsindustrien greb os alle. Det kan godt være, han stod i baggrunden i mange scener, men han var en ledende kraft, især for os fyre, når det handlede om at værdsætte den gave, som "Beverly Hills 90210" var," skriver Ian Ziering blandt andet i opslaget, der kan ses nederst i artiklen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Joe E. Tata var, før han fik rollen som Nat i 1990, tilbage i 1970'erne og 1980'erne kendt for at være med i adskillige politiserier på tv som "Mannix", "Adam-12", "The F.B.I". og "The Streets of San Francisco", skriver deadline.com.

Hans datter Kelly fortalte i 2018, at han havde fået diagnosen Alzheimers. 

Joe E. Tata blev 85 år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden