29. okt. 2016
Af Lone Vandborg

BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau overrakte kæmpe beløb til Knæk Cancer

Annemette Krakau
Annemette Krakau
Foto: Birger Storm
En glad og stolt Annemette Krakau, der selv sad i callcentret, havde den store ære at fortælle, at Aller Media bidrager til Knæk Cancer med et beløb på 4.976.939 kroner.

- Det er helt fantastisk at kunne overrække sådan et kæmpe beløb til Knæk Cancer på en aften som denne, siger en rørt Annemette Krakau, der selv sidder i callcentret for at støtte op om den gode sag.

Rekordstort beløb

BILLED-BLADETs chefredaktør har under det store indsamlingsshow ”Knæk Cancer” på TV 2 offentliggjort, at Aller Media bidrager med rekordstore 4.976.939 kroner til Knæk Cancer-indsamlingen.

- Salget af Knæk Cancer-blomsten er gået rigtig godt, og hele Danmark har igen i år støttet op om Knæk Cancer-blomsten. Det vil jeg godt sige en rigtig stor tak for på vegne af Aller Media, understreger Annemette Krakau.

Med de mange penge har Aller Media slået deres egen rekord fra sidste år på 4.767.196 kroner.

Tak til forretningerne

Det har været muligt, fordi endnu flere kiosker og forretninger, der sælger ugeblade, også har solgt Knæk Cancer-blomsten i år.

Ud over det har Allers medarbejdere også internt købt Knæk Cancer-blomsten, og direktionen har valgt at doble dette beløb til indsamlingen.

De næsten 5 millioner kroner fra salget af blomster går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

- Det er så flot og vigtigt, at hele Danmark står sammen om at knække canceren. Og det er så bevægende at opleve, hvor mange danskere, der bærer Knæk Cancer-blomsten i disse dage. Det bliver man rigtig rørt over at se, siger Annemette Krakau, der blev interviewet af Lasse Rimmer.

https://imgix.billedbladet.dk/_30r2125kn_k_cancer.jpg
Foto: Birger Storm

Læs mere om: