BILLED-BLADETs chefredaktør overrækker over 4,5 mio. kr. til Knæk Cancer Live-showet

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Det var med stolthed i stemmen, at BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau kunne offentliggøre aftenens største enkeltstående bidrag til ”Knæk Cancer Live”-showet lige før midnat lørdag aften.

Traditionen tro har Aller været en stor del af ”Knæk Cancer”-ugen, da den for femte år i træk har solgt ”Knæk Cancer”-blomster forbindelse med salget af Allers ugeblade.

Og igen i år var det BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau, der med stolthed i stemmen kunne fortælle, at det samlede bidrag til årets "Knæk Cancer Live" indsamlingsshow var på 4.556.702 kroner.

Stort og stolt bidrag fra Aller

- Vi er bare så stolte af at være med til det her. Det er med stolthed, at vi donerer 4.556.702 kr til så godt et formål, fortalte hun til vært Louise Wolff i liveshowet kort før midnat og rettede også en kæmpe tak til de læsere, der har købt en "Knæk Cancer"-blomst. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Foruden at takke køberne for deres bidrag lød der også en tak til alle de forretninger, supermarkeder og kiosker, som igen i år har indvilliget i at sælge de populære ”Knæk Cancer”-blomster. Foruden salget, har Aller valgt at fordoble beløbet fra de solgte ”Knæk Cancer”-blomster, som også Aller-medarbejdere har købt internt. 

Hjælp fra mange sider

- Dette har kun været muligt fordi næsten alle kiosker og forretninger, der sælger ugeblade også sælger Knæk Cancer blomsten, og så har vi også solgt "knæk Cancer"-blomsten internt. Elle-redaktionen har bagt kage. Der har været et hav af initiativer, fortalte Annemette Krakau til Louise Wolff.

De mange gode ideer er endt i den flotte samlede bidrag på godt 4,5 mio. kroner til kampen mod kræft. Det samlede resultat for aftenen endte på 147.113.040 millioner kroner. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden