BILLED-BLADETs chefredaktør overrækker over 4,5 mio. kr. til Knæk Cancer Live-showet

Annemette Krakau og Louise Wolff
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET

Det var med stolthed i stemmen, at BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau kunne offentliggøre aftenens største enkeltstående bidrag til ”Knæk Cancer Live”-showet lige før midnat lørdag aften.

Lørdag, 28. oktober 2017 - af Majken Munk

Traditionen tro har Aller været en stor del af ”Knæk Cancer”-ugen, da den for femte år i træk har solgt ”Knæk Cancer”-blomster forbindelse med salget af Allers ugeblade.

Og igen i år var det BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau, der med stolthed i stemmen kunne fortælle, at det samlede bidrag til årets "Knæk Cancer Live" indsamlingsshow var på 4.556.702 kroner.

Stort og stolt bidrag fra Aller

- Vi er bare så stolte af at være med til det her. Det er med stolthed, at vi donerer 4.556.702 kr til så godt et formål, fortalte hun til vært Louise Wolff i liveshowet kort før midnat og rettede også en kæmpe tak til de læsere, der har købt en "Knæk Cancer"-blomst. 

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Foruden at takke køberne for deres bidrag lød der også en tak til alle de forretninger, supermarkeder og kiosker, som igen i år har indvilliget i at sælge de populære ”Knæk Cancer”-blomster. Foruden salget, har Aller valgt at fordoble beløbet fra de solgte ”Knæk Cancer”-blomster, som også Aller-medarbejdere har købt internt. 

Hjælp fra mange sider

- Dette har kun været muligt fordi næsten alle kiosker og forretninger, der sælger ugeblade også sælger Knæk Cancer blomsten, og så har vi også solgt "knæk Cancer"-blomsten internt. Elle-redaktionen har bagt kage. Der har været et hav af initiativer, fortalte Annemette Krakau til Louise Wolff.

De mange gode ideer er endt i den flotte samlede bidrag på godt 4,5 mio. kroner til kampen mod kræft. Det samlede resultat for aftenen endte på 147.113.040 millioner kroner.