3. mar. 2015
Af af Lene Skriver Bak

BILLED-BLADETs læsere: Badehotellet er det bedste siden Matador

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/badehotellet8.jpg
TV 2
"Badehotellet" får en tredje sæson, oplyste TV 2 endelig mandag, og den glade nyhed blev mødt med hurraråb – og tilkendegivelser om, at serien er den bedste siden "Matador".

- Ja, hurraaaaaaa, det er sådan en dejlig serie på højde med "Matador", skriver Jytte Nielsen på BILLED-BLADETs Facebook-side, hvor nyheden om endnu en sæson på Badehotellet er blevet modtaget med jubel.

Også Mette Albrektslund Vejlgaard er glad for nyheden om endnu en sæson med fru Andersen, de unge frøkener og alle gæsterne på badehotellet i sommerlandet:

- Jubiiii glæder mig for vildt!!!! Er VILD med den serie. Er helt enig i, at den faktisk er på højde med "Matador"!!!!, skriver hun om "Badehotellet".

Læs mere om "Badehotellet" - klik her

"Badehotellet" overgår "Huset på Christianshavn"

Lone Worthmann mener endda, at fortællingen om blandt andre fru Andersen, grossererfamilien, kontorchefen og frue, den kongelige skuespiller, frøkenerne og den unge arkitekt på Badehotellet overgår serien med så populære figurer som flyttemand Olsen, Emma i Rottehullet, dyrehandler Clausen og Meyer med kosten.

- Den bedste serie lææææææææænge. Den slår "Huset på Christianshavn", skriver Lone Worthmann under nyheden om tredje sæson af "Badehotellet".

LÆS OGSÅ: Seerne er stadig vilde med Badehotellet

Læs mere om: