Lørdag, 5. marts 2016 — af Stine Schou

BILLED-BLADETs TV-GULD: Frederikshavn jubler

"Norskov"
"Norskov"
Foto: TV 2/BILLED-BLADET
Glæden i Frederikhavn er stor ovenpå BILLED-BLADETs TV-GULD-fest, hvor TV 2-serien "Norskov" vandt prisen for Årets nye TV-program.
Fredag aften uddelte BILLED-BLADET Årets TV-GULD-priser ved en stor fest på Hotel D'Angleterre. Her vandt TV 2s krimiserie "Norskov" for Årets nye TV-program, og den nyhed nåede hurtigt fra København til Nordjylland. "Kæmpestort til lykke med prisen, den er velfortjent! Norskov er en fantastisk tv-serie, og har været en fantastisk oplevelse for Frederikshavn. Vi er stolte af at have bidraget til skabelsen af en tv-serie af så høj kvalitet, at der nu er sat pris på den fra tv-seernes side. Samarbejdet med produktionshold, skuespillere og ikke mindst lokalsamfund og borgere om at skabe en troværdig og flot kulisse for tv-serien var en formidabel oplevelse. Vi har opnået et fantastisk sammenhold, fundet nye samarbejdsmuligheder vi kan bygge videre på, og vi tøver ikke med at anbefale andre at kaste sig ud i at byde velkommen til filmens verden," siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune til Ritzau.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Sidste afsnit af "Norskov" løb over skærmen i november, men trods flotte anmeldelser, valgte TV 2 at stoppe serien efter 1. sæson. Der var simpelthen ikke nok seere. - En stor og meget bekostelig fiktionsserie skal ramme meget bredt, og her er et seergennemsnit på 634.000 ikke godt nok. Seertilslutningen og seerandelen har ikke været stigende gennem sæsonen, og i den situation vil vi prioritere andre af de spændende og gode fiktionsprojekter, som er under udvikling hos TV 2 og i produktionsselskaberne. Danske fiktionsserier har samme høje fokus for TV 2 i de kommende år, som det har været tilfældet i rekordåret 2015, sagde TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang dengang.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden