Mandag, 1. juni 2020 — af Karina Didriksen

Bodil Jørgensen afslører: Her er mit nye hus

Bodil Jørgensen og ægtemanden Morten Søborg.
Bodil Jørgensen og ægtemanden Morten Søborg.
Foto: Dan Mariegaard
”Badehotellet”-stjernen Bodil Jørgensen og hendes ægtemand har købt et lille hus i idylliske omgivelser, som de vil bruge som sommerhus.

59-årige Bodil Jørgensen og hendes ægtemand Morten Søborg har længe drømt om at finde et fristed nær vandet, og den drøm er nu gået i opfyldelse.

- Her i corona-tiden købte vi et lille, faldefærdigt hus på Røsnæs, hvor der har boet en dame på 94 år. Det er et gammelt fiskerhus, og der skal gøres rigtig meget, men jeg synes, vi har skudt papegøjen, fortæller en glad Bodil Jørgensen til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lille hus ligger i naturskønne omgivelser på halvøen Røsnæs i Nordvestsjælland – omkring en times kørsel fra familiens rækkehus i Brede nær Lyngby.

Ligner Mollys hus i Badehotellet

”Badehotellet”-stjernen og familien vil bruge huset som et sommerhus i de kommende år.

- Det passer fuldstændig ind i ”Badehotellet”, for det ligner Peter Andreas og Mollys lille hus. Min mand må gå foroverbøjet, der er stråtag, og det er helt museumsagtigt med gamle stolper og lavt til loftet, fortæller Bodil Jørgensen og fortsætter:

- Udenfor går der to gåsepar med små gæslinger, og der er udkig til naboens heste, så det er meget idyllisk. Men min mand siger, at jeg lige kan vove på at kalde ham for Peter Andreas!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden