Bodil Jørgensen:
Bodil Jørgensen tidligst klar igen til oktober

Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen

Foto: Jesper Sunesen
Skuespilleren er flyttet fra intensiv og forventes tilbage på arbejde til efteråret.

Den slemt tilskadekomne Bodil Jørgensen vil tidligst være klar til at arbejde igen omkring oktober, siger hendes agent Steen Hassing til tv2.dk. Han fortæller, at hun torsdag blev flyttet fra intensivafdelingen til en almindelig patientstue på Bispebjerg Hospital.

Hun er altså i stor bedring, efter at hun under filmoptagelser i Vestjylland væltede med en traktor og brækkede samtlige ribben, begge kraveben og bækkenet samt fik læsioner på nyrer og lever.

Alligevel kommer den 53-årige skuespiller dog ikke til at deltage, når TV 2 genoptager optagelserne af dramaserien "Badehotellet" i august. Her har hun en bærende rolle som hotelfruen Molly Andersen.

- Vi regner med, at det først er omkring oktober måned, Bodil Jørgensen vil være frisk nok til at vende tilbage til optagelserne. Lige nu gælder det først og fremmest om, at hun får ro til at komme sig med hjælp fra sin familie, siger Steen Hassing til tv2.dk.

Måske en kørestol

- Det er ikke til at vide, hvor rørig hun vil være til efteråret, men det vil de dygtige manusforfattere på serien jo nok kunne skrive sig ud af. Måske løsningen vil være, at hun kommer til at optræde i kørestol, tilføjer han.

Alle udendørs scener til sæson 2 blev optaget i forsommeren, så der mangler kun de resterende indendørsscener. Derfor bliver produktionen ikke nødvendigvis forsinkede af Bodil Jørgensens ulykke.

- Bodil er jo hovedsageligt med i scener, der foregår i køkken, kontor og spisesal, og dem har vi opbygget som dekoration, så det betyder ingenting, hvis hun først er klar igen til efteråret. Det har hele tiden været meningen, at de sidste indendørs scener skulle optages sidst på året. Men vi savner selvfølgelig Bodil utroligt meget, siger producent på "Badehotellet", Michael Bille Frandsen, til tv2.dk.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden