9. sep. 2020
Af Karina Didriksen

Boligeksperten Sara Lygum: Rørende øjeblik med sønnen

Sara Lygum med sønnen Oskar.
Sara Lygum med sønnen Oskar.
Foto: Mikael Rieck
Sara Lygum fra TV 2’s ”Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed” fik en kærlig reaktion fra sønnen Oscar, da hun sidste år sagde sit job op.

TV 2’s boligekspert Sara Lygum tog sidste år en stor beslutning, da hun valgte at kvitte sit job som ejendomsmægler for at få mere tid til at lave tv – og ikke mindst at være mere sammen med sine to elskede børn.

41-årige Sara Lygum er mor til 12-årige Oskar og Astrid på ni år, og hun blev noget overrasket over sønnens reaktion, da han opdagede, at hun havde sagt sit krævende job op.

- Jeg fortalte min søn Oskar det i fortrolighed, lige inden det blev officielt, og han responderede ved at springe ned fra køkkenbordet og gå over og smække armene rundt om mig og give mig det største kram og de varmeste øjne, imens han bare smilede, fortæller en glad Sara Lygum til BILLED-BLADET.

Fik blanke øjne

Sara Lygum bliver stadig helt rørt, når hun tænker tilbage på den dejlige oplevelse med sønnen.

- Jeg havde slet ikke forventet det, og jeg blev så rørt og fik blanke øjne. Det viste bare, hvad det betød, for jeg troede jo, at vi havde masser af tid sammen, fortæller boligeksperten.

Sara Lygum og makkeren Christian Borregaard kan ses i ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” hver onsdag kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: