Tirsdag, 22. august 2017 - af Ken Richter

Brian fra Landmand søger kærlighed: Det var en lettelse at møde pigerne

Brian Vestergaard.
Brian Vestergaard.
Foto: Anders Brohus/TV 2
Selv om han er en erfaren herre på 57 år, så indrømmer Brian Vestergaard , at han var meget nervøs, før han skulle møde de fem udvalgte kvinder første gang

- Det er jo som at komme ind i en bolsjebutik med frit valg på alle hylder. Nu handler det bare om at vælge det bedste bolsje, lyder det frejdigt fra Brian Vestergaard, efter han har haft speeddating med fem kvinder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I det andet afsnit af "Landmand søger kærlighed" på TV 2 var det Brians tur til at møde pigerne for første gang, og han gav dem alle en krammer.

- Det skal jo ikke være for kedeligt, og sådan er jeg. Selv om vi kun var sammen i få minutter, var det jo rart at mærke, om interessen var gensidig, forklarer den livlige vendelbo om de venlige kram.

- Bagefter var det en stor lettelse at have mødt dem, og jeg må sige, at de helt levede op til, hvad de havde skrevet i deres breve. Efter jeg valgte en pige fra, glæder jeg mig nu til at møde de sidste fire piger til gruppedating, for nu kender vi hinanden lidt bedre, siger Brian Vestergaard

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden