Tirsdag, 19. november 2013 — af Hanne Rask

Britt Bendixen: Allan Simonsen vinder

Britt Bendixen regner med, at det par, der danser bedst i årest udgave af Vild med dans, bliver nummer to.
Britt Bendixen regner med, at det par, der danser bedst i årest udgave af Vild med dans, bliver nummer to.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Britt Bendixen er ved at forlige sig med, at Allans Simonsen nok vinder årets "Vild med dans" - på popularitet.

Selv de hårdtdømmende dommere i "Vild med dans" er ved at indstille sig på, at det nok bliver Allan Simonsen, der løber med sejren i årets efterhånden meget omdiskuterede dansekonkurrence på TV2.

Trods den legendariske fodboldspillers mildest talt manglende dansetalent har han fra dag ét været mere end populær som deltager i Vild med dans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han og dansepartneren Sofie Kruuse har fået usædvaneligt mange sms-stemmer, og med den stigende popularitet har også bookmakerne kastet deres kærlighed på Allan Simonsen.

Ked af det på dansernes vegne

Britt Bendixen, der som dommer ved, hvordan dansetrin skal trædes, har været en af fodboldheltens skarpeste kritikere, hvad angår hans præstation på gulvet. Hun er langt fra tilfreds med situationen, men er dog begyndt at acceptere, at Allan Simonsens popularitet hos danskerne er svær at hamle op med.

- Når man er en engageret dansedommer, er det klart, at man sidder og vurderer dansen og går op i små detaljer. Og så bliver man bare boomet ud af seerne. Da Allan gik videre første gang uden overhovedet at kunne danse, tænkte jeg ”WHAT?!”. Jeg blev ked af det på dansernes vegne. Men jeg tror, vi dommere har vænnet os til det, ligesom danserne har vænnet sig til det. De ved, at den bedste danser er den, der formentlig bliver nummer to i finalen, siger hun til vmd.tv2.dk.

Og trods TV2s frustration over programmets drejning i år, kan kanalen trods alt glæde sig over, at der kommer flere og flere seere til. For mange må åbenbart liiiige ind at se, hvad det er, det halve kongerige taler om.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden