3. okt. 2020
Af Helle Skram de Fries

Britt Bendixen efter comeback: Jeg var nervøs

Britt Bendixen.
Britt Bendixen.
Foto: Hanne Juul
Den 78-årige Britt Bendixen klarede det flot, da hun ved premieren på den nye ”Vild med dans”-sæson atter sad i dommerpanelet.
Den erfarne ”Vild med dans ”-dommer, Britt Bendixen, så forrygende godt ud, da hun fredag 2. oktober mødte op til premieren på "Vild med dans" 2020.
Hun slyngede om sig med karakteristiske Britt Bendixen kommentarer og var tydeligvis i hopla på sin vante plads i dommerpanelet. En plads hun kun har forladt en enkelt sæson i 2019, hvor hjerteproblemer satte hende ud af spillet.

Jeg lever!

- Jeg har det skønt! Jeg er opereret, og jeg lever, jublede Britt Bendixen, da hun som den første dommer fik ordet. Efter den flotte premiereshow turde den garvede dommer dog godt indrømme.

Nervøs inden starten

- Jeg var nervøs inden, vi skulle på. Jo, det var jeg altså. - Men det gik jo fint, og det er herligt at være tilbage i panelet og være sammen med mine ”Vild med dans”-legekammerater.
I panelet havde Britt Bendixen selskab af Anne Laxholm (der på fotoet er gemt bag en kamerakran), Nikolaj Hübbe, Jens Werner og Marianne Eihilt, der på fotoet endnu ikke har vist sit pointskilt.
https://imgix.billedbladet.dk/20201002_hjp3735.jpg
Foto: Hanne Juul
Nu glæder Britt Bendixen sig til resten af sæsonen og lægger ikke skjul på, at hun nyder at være tilbage i rampelyset.

Læs mere om: