Tirsdag, 22. september 2020 - af Helle Skram de Fries

Britt Bendixen jubler over genvalg til Vild med dans

Britt Bendixen. 
Britt Bendixen. 
Foto: Mikael Rieck
Den 78-årige ”Vild med dans”-dommer er jublende glad for, at hun kan vende tilbage som dansedommer.
- Det er en genial løsning. Jeg er glad for, at Marianne Eihilt fortsætter i panelet, og at jeg får muligheden for selv at bestemme, at det her en min sidste sæson. Sådan fortæller en jublende glad Britt Bendixen til BILLED-BLADET.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hun glæder sig og er begejstret over beslutningen om, at der i den nye sæson kommer til at sidde hele fem ”Vild med dans”-dommerpanelet.

Sidste sæson

Egentlig havde Brit Bendixen besluttet, at 2019 skulle være hendes sidste sæson som ”Vild med dans”-dommer. På grund af en stor hjerteoperation blev hun dog forhindret i at være med sidste år. Hun blev afløst af den tidligere ”Vild med dans”-deltager Marianne Eihilt.
Foto: Thomas Laursen
I stedet for at udelukke nogle er det så besluttet, at man – for første gang i den danske ”Vild med dans”-historie - har fem dommere i panelet.

Hjem til familien

- Jeg glæder mig SÅ meget. Det er jo som at komme hjem til familien, lyder det fra en Britt Bendixen i topform.
 
Foto: Lars Laursen
Første program i den nye sæson sendes 2. oktober, og her får Britt Bendixen og Marianne Eihilt selskab af Anne Laxholm, Jens Werner og Nikolaj Hübbe i dommerpanelet. Læs mere om den nye dommer-konstellation i BILLED-BLADET, der er udkommer torsdag 24. september. 
       

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden