B.S. Christiansen: Jeg hviler i mig selv

Bjarne Slot Christiansen

Bjarne Slot Christiansen

Foto:: BS & CO
B.S. Christiansen har otte svage mænd med til "BS & Manddomsprøven" på TV 2

- Utroligt mange mennesker - mænd som kvinder - spiller en rolle. De går mere op i, hvad andre synes og mener og har behov for, og til sidst kan de ikke mærke sig selv, forklarer den tidligere jægersoldat Bjarne Slot Christiansen, der for tiden er aktuel med "BS & Manddomsprøven" hver mandag på TV 2.

- Jeg håber, at seerne vil begynde at tænke lidt over samspillet mellem kvinde og mand. Jeg håber, at der kommer en dialog i gang i de danske hjem om, hvad det vil sige at være en rigtig mand. Det er mit ønske, at de ærligt giver udtryk for, hvad de godt kunne ønske sig er anderledes, og at de begynder at gøre et stykke personligt udviklingsarbejde - sammen og hver for sig, siger B.S. om en del af formålet med manddomsprøven på tropeøen.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

B.S. Christiansen: En rigtig mand

- Personligt hviler jeg i mig selv, og jeg ved, hvor jeg skal være imødekommende og kompromissøgende. En rigtig mand er en mand, der har handlekraft, vilje og initiativ - og lever i et respektfuldt samspil med kvinder, mener B.S., der tit har hørt fra mænd, der har mistet livsgnisten.

- De føler, det er meget skamfuldt, og at det i samfundet ses som et svaghedstegn og umaskulint, hvis en mand er ked af det og utilfreds med livet, siger B.S..

Blandt andet derfor har B.S. taget de otte mænd, Søren K., Søren S., Steffen, Nicolai, Andreas, Paw, Per og Peter, med ud på den øde ø i Stillehavet.

Læs mere: En overrasket B.S. Christiansen fik Ridderkorset

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden