Søndag, 15. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

Buttenschøn nød Danmark har talent-finalen med kæresten

Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn og kærsten Mille. 

Foto: Krestine Havemann / BILLED-BLADET
Der var gang i den i TV 2-studiet, da ”Danmark har talent”-finalen blev afviklet. I dommerpanelet gjorde Thomas Buttenschøn en god figur, mens hans kæreste var på tilskuerpladserne.

Moonlight Brothers vandt ”Danmark har talent”, og de fik da også stor ros af dommerpanelet, som bestod af Cecilie Lassen, Jarl Friis Mikkelsen, Peter Frødin og Thomas Buttenschøn.

Sidstnævnte var særlig begejstret for 17-årige Jonathan og 26-årige Christoffer Eskjær Breitenkam, der på finaleaftenen kombinerede fantastisk dans med skøn humor.

Den cocktail var et hit for talent-sæsonens nye dommer, Thomas Buttenschøn, der havde selskab af en helt speciel person til den fede finalefest i TV-studiet i København.

Afslapning med Mille

Buttenschøn havde inviteret sin kæreste, Mille Gori, med til live-optagelserne, og fra sin plads blandt publikum nød hun en forrygende aften med en Thomas Buttenschøn i overdådig form.

Da kameraerne var slukket, fik Mille og Thomas kærligt fat i hinanden.

Efter at de havde poseret for BILLED-BLADETs fotograf, spurgte vi dem, hvordan de skulle fejre den fine afslutning på ”Danmark har talent”-sæsonen. Thomas understregede, at der var så travlt i begges arbejdsprogram i disse dage, at de bare skulle hjem og slappe af.

Thomas var hemmelig gæst

Det var bestemt en god idé at komme sådan nogenlunde tidligt i seng lørdag aften, for allerede søndag morgen var Thomas Buttenschøn på TV 2-skærmen igen, da han blev afsløret som den hemmelige gæst i Go’morgen Danmark.

Her talte den hårfagre sanger og komponist blandt andet om sine nye sange samt om sin store kærlighed til foråret. I det hele taget er kærlighed et overordnet tema i Buttenschøns liv i denne tid.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden