27. jun. 2016
Af Lisbeth Grube

Byd Mikkel Beha Erichsens sønner velkommen hjem fra jordomsejling

Mikkel Beha Erichsen, fru Marian og sønnerne Emil og Theis.
Mikkel Beha Erichsen, fru Marian og sønnerne Emil og Theis.
Foto: Hannelore Dörner/TV 2
Mikkel Beha Erichsens sønner Emil og Theis vender 15. juli hjem fra tre års jordomsejling - og du kan stå klar på kajen.

Det er nu næsten tre år siden, at Mikkel Beha Erichsen sendte sønnerne Emil og Theis tre år til søs på familiens gode skib Havana. Nu er de snart tilbage i dansk farvand, og hele familien Danmark kan være med, når Emil og Theis sejler endeligt i havn 15. juli. Det skriver tv2.dk.

- Nu er vi så tæt på at være hjemme, som vi overhovedet kan komme. Vi er lige nået til Holland og har virkelig sat kursen hjemad nu, fortæller Emil fra Holland til tv2.dk.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Beha kommer hjem - direkte på TV

Helt præcist lægger Havana og familien Beha Erichsen til kaj ved Toldboden i København den 15. juli klokken 12.00. Og alle er velkomne til at møde op og hilse på familien, som vi har kunnet følge i "Kurs mod fjerne kyster", og byde Emil og Theis velkommen hjem.

Har man ikke mulighed for at tage sit Dannebrogsflag under armen og troppe op i København, kan man følge hjemkomsten på tv2.dk. Her sendes live fra klokken 12 - både fra kajen og Havana, hvor Theis og Emil giver deres første interview på dansk grund.

LÆS MERE: Mikkel Beha Erichsens yngste søn vil også på jordomsejling

Læs mere om: